Reactia consumatorilor la vinurile Petro Vaselo

Scrie la carte ca feedback-ul este bun oricum ar fi el, constructiv sau urâcios. Ca te ajuta sa evoluezi, sa devii mai bun. Asa ca ce mi-am zis: ia sa intreb eu oamenii care au comandat vinuri Petro Vaselo la ultima comanda cum li s-au parut vinurile. Poate ii ajuta pe recașenii italieni. Iata ce-a iesit:

"Am baut doar Rosu de la Petro Vaselo saptamana asta... Mi se pare un vin foarte tanar care merge baut la o temperatura destul de joasa in principal cu desert (prajituri, nu branzeturi fine), as zice ca merge si cu mamaliguta cu branza si smantana sau papanasi ... Nu cred ca are un potential mare de invechire ... adica e baubil acum, un vin destul de lejer. Nu-mi dau seama ce i s-ar imbunatati odata cu cresterea timpului. Nu are aciditate... Mi se pare la un moment dat ca are gust de dude 🙂 Vinul asta nu o sa mai fie pe lista mea."

Dupa doua zile:

"Acum am gustat a doua oara si vinul nu mai e asa cum am scris initial. E un demi-sec aproape de sec. Nasul aduce a pinot noir si e destul de catifelat chiar putin floral. Culoarea e putin stacojie. Taninul e pronuntat si persistent. Cred ca poate deveni mai soft in timp. E un vin ok pt pretul actual. Si merge bine cu pui la rotisor, da nu cu ceafa de porc. Am fost uimit cand l-am baut a 2-a oara. Cred ca prima oara am baut altceva sau am mancat ceva ciudat..."

M.

"In primul rand m-am enervat groaznic cand am incercat sa ii scot dopul. E cel mai nashpa dop pe care l-am intalnit pana cum. In trei bucati l-am scos si ma durea palma de cat am strans tirbusonul ala. Sa le zici ca eu nu mai cumpar de la ei pana nu isi shimba dopurile... Chardonnay-ul asta costa 40 ron fata de Segarcea aprox 25 ron. Nu se compara cu Sole, doar cu Segarcea ar putea sa concureze desi e mai scump, eu zic ca promite, dar ca sa o citez pe A., “e plat, neinteresant, prea sec”. Eu as mai lua unul ca sa il compar cu Segarcea sa vad cum sta treaba direct"

C.


"Am incercat Otarnita, nu m-a dat pe spate...miros frumos, dar cam atat"

D.


"Am baut otarnita, destul de bunicel, mai ales la a doua degustare."

H.


Eu o sa-mi dau cu parerea in curand despre Ovas, partea mea din comanda de la Petro Vaselo.
N.9 comments

  1. Dan 18 October, 2012 at 10:27 Reply

    Pai ma includ si eu in "categorie"!
    Dar macar eu imi fac auzita vocea prin alte mijloace …:) Dar cei multi si tacuti? Pe ei cine ii asculta?

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.