Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare

Turul biciclist al cramelor din Dealu Mare

WineEvents, adica eu, si LoveWine pun impreuna umarul la organizarea unui eveniment cu tente bicicliste, ca tot este vremea iesitului in strada si cerutului de drepturi pentru acest mijloc de transport. Motivul ascuns insa se pare ca este tot vinul. Degustari si vizite la doua din cele mai renumite crame din Dealu Mare: Davino si S.E.R.V.E..

Dar iata textul anuntului:

Inspirati de toamna protestatara din Romania unde aportul biciclistilor a fost foarte vizibil, de pasiunea noastra pentru vinuri si de vremea frumoasa, ne-am gandit, Wine Events (aka Cazan cu Vin) si LoveWine, sa re-editam tura biciclista din primavara de la Dragasani.


Program

De data aceasta traseul propus este in Dealu Mare, prin viile din jurul localitatilor Urlati si Ceptura de Jos in ziua de sambata, 12 octombrie 2013.

Punctul de intalnire si de plecare va fi la crama S.E.R.V.E., binecunoscutul producator al vinurilor Terra Romana si Vinul Cavalerului, in jurul orei 10:00 dimineata. Vom putea lasa masinile acolo si pleca in prima parte a turei de aproximativ 10km pana in Ceptura de Jos.

Aici vom face turul cramei Davino ghidati de winemaker-ul Bogdan Costachescu si vom degusta „usor” vinurile lor, in asa fel incat sa nu ne afecteze capabilitatile fizice de a merge pe bicicleta :).

De la Ceptura, ne vom intoarce pe drum ocolit, printre viile de pe dealurile din apropiere, inapoi la Urlati, unde de asemenea insotiti de winemaker-ul S.E.R.V.E. vom face turul cramei. Urmeaza degustarea vinurilor si bufetul cu mancaruri locale (babic, ceapa rosie de Buzau, paine de casa, etc. etc.) oferit de Terra Carpatica, organizatie ce se ocupa cu promovarea regiunii Dealu Mare si a judetului Buzau.

Vom oferi premii pe diverse categorii haioase abonamente la revista Millesime si trofee oferite de BTC Glass Design.

Ora estimata de intoarcere este 17:00.


Echipament

Fiind o tura de plimbare si nu o competitie, nu este nevoie de echipament profesional. Cu toate acestea sunt recomandate:
- Bicicleta de tip MTB
- Casca de protectie
- Bidon cu apa
- Camera de schimb
- Un senvisi sau ceva de rontait

Parteneri
Sustin aceasta initiativa alaturi de noi:
- Revista Millesime
- Revista Vinul.Ro
- BTC Glass Design
- Terra Carpatica

Pret / Numar locuri
Sunt 20 de locuri disponibile iar fiecare dintre ele costa 100 de lei incluzand turul cramelor, degustarile si bufetul.

Rezervari
Rezervarile le puteti face la:

Nicusor Cazan
+40 (722) 141 879
nicusor.cazan@gmail.com

Vlad Grigore Tanasie
+40 (784) 111 741
lovewineonline@yahoo.comLeave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.