Vintage-uri noi de la Bauer

Miercurea trecuta, Oliver si Raluca Bauer au lansat la Bucuresti noi vintage-uri pentru cateva dintre vinurile lor binecunoscute.

Cativa dintre voi s-ar putea intreba de ce atat de tarziu cand altii sunt demult pe piata cu roze-urile sau albele 2015. Dar cei care il cunosc pe Oliver stiu ca nu se grabeste si ca ofera vinului exact atata timp cat are nevoie ca sa fie asa cum trebuie. Daca mai adaugi si metodele lui prin care incearca sa lase sa se exprime cat mai mult cu putinta spirtitul locului, te poti intreba daca nu cumva chiar este prea devreme 🙂

Care sunt vinurile noi:

  • Sauvignonasse 2015 - fresh, racoros si cu un final extrem de tonic. Intentia lui Oliver a fost sa creeze un vin care sa mearga bine cu mancarea, aproape oricare ar fi ea.
  • Rose 2015 - asa cum ne-a obisnuit, fresh, aciditate ridicata, arome proaspete si final tonic
  • Cramposia 2015 - dulcica si sexy dupa cum o stim
  • Merlot 2014 - este incredibila culoarea vinului asta! Curat, in ciuda unei filtrari delicate, stralucitor si rubiniu. Arome foarte placute de inghetata cu lapte si fructe rosii.

Iar acestea nu sunt toate. In plus, dar care nu au fost prezentate la degustare, mai sunt noul Petit Verdot si noul Cabernet, ambele 2014. Din pacate Feteasca Neagra 2013 s-a terminat.

Toate vinurile le puteti gasi de astazi pe Hebdo Vin.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.