Vinuri de la mare - M1.Crama Atelier pe Hebdo Vin

Intotdeauna am asociat vinurile de la Murfatlar cu marea. Cu Marea Neagra, ca sa fiu mai exact. Intr-o lume in care calatorim pentru a descoperi senzatiile locului, mi se pare cel putin ciudat sa mergi la Venus, de exemplu, si sa bei vinuri de la Zimnicea sau din Transilvania. Asa ca saptamana aceasta va propun pe Hebdo Vin, pentru a rememora zilele de vacanta romaneasca, cu bunele si cu relele ei, vinurile de la M1.Crama Atelier.

Dincolo de problemele fiscale si comerciale si dincolo de modul criticat in multe articole de presa de a face business, gigantul Murfatlar, prin aceasta constructie numita M1.Crama Atelier, reuseste sa aduca vinuri bune la preturi bune dintr-o zona din care in ultimii multi ani nu au iesit decat vinuri mediocre sau mai rau. Sa vedem cat timp vor reusi sa faca asta.

Recomandarile mele:

- Arezan Cramposie - o alternativa de luat in seama pentru cramposiile fresh si usoare din Dragasani
- Arezan Babeasca Neagra Magnum - numai numele soiului asta, pur romanesc, babeasca, ar trebui sa ne aprinda un beculet. Iar vinul este cel putin interesant.
- Charme de la Mer, Traminer, Rose - mult cautatul rose de litoral, cu nimic mai prejos fata de rose-urile bune romanesti.

Le gasiti pe toate pe Hebdo Vin.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.