Somnul rațiunii naște frica de calomnie. Și de capre.

Experiența de 55 de ani de jurnalist a domnului Vasilescu l-a împins în a trânti astazi, 25 aprilie 2017, cinșpe pagini pe republica.ro, într-un articol intitulat inspirat "Capra vecinului de la Drăgășani. Din Dealul Viilor...". Articolul nu este nici mai mult nici mai puțin decât o pledoarie pătimașă în apărarea vulnerabilului și fragilului nostru guvernator al BNR, în același timp și șeful domnului Vasilescu, spunându-ne și despre cum a moștenit dumnealui, guvernatorul, dragostea pentru vinul bun.

Ce nu reușește însă să observe domnul Vasilescu este că, privind din afară prin ochii unui entuziast în ale vinului și lăsând la o parte calomnia subțire care oricum nu reprezintă nici o surpriză, ce se întâmplă la "SC Măr SRL" este ușor împotriva firii într-o economie în care mulțumirea consumatorul ar trebui să fie principalul obiectiv. Măcar la nivel declarativ.

Am mai spus-o odată și aș dori să mă repet (și iată că chiar o fac): câtă vreme nu putem vedea dincolo de badiguarzii ce păzesc cele 6 camere și micul restaurant al cramei și câtă vreme nu vom putea trece dincolo de gardul ce sfidător străjuiește vițele și drumurile printre vii pe care un turist rătăcit și-ar dori să meargă, așa cum se întâmplă la TOȚI ceilalți producători, vinul domnului guvernator nu are cum să fie bun.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.