Soarele si tenisul

Toată lumea ştie că soarele şi tenisul întăreşte...organismul. Eu mai ştiu că şi vinul şi carnea, amândouă roşii, ajută şi ele. Dar cum facem să. le punem pe toate la un loc şi să ne bucurăm de ele? La mine se pare că e mai greu. Trebuie să renunţ la toate iar după un timp să adaug una câte una până la sincronizarea perfectă.

De soare a fost cel mai uşor, c-a dispărut singur şi cine ştie când ne-o mai zvânta un pic de atâta ploaie, zăpada şi gheţă. Şi la tenis a fost uşor să renunţ, glezna mea şubredă făcând toată treabă în locul meu.

Ultima lovitură a venit pe 1 Decembrie, când, ca un adevărat patriot, am ales de bună voie şi aproape nesilit de nimeni să renunţ la alcool şi mare parte din mâncărurile preferate.

Motivul? Să fac performanţă. Şi cu vinul, şi cu mâncarea şi cu tenisul.

Revenirea în forţă o să se petreacă treptat. Începem cu tenisul, când pe 11 decembrie familia Cazan cu Vin o să debuteze la dublu la BCR Tenis Partener Winter Series. Pregătirile sunt în toi.

Pasiunea pentru vin se reinventează. Caut colaboratori iar revenirea o să se întâmple cât de curând. Mâncarea mai poate aştepta. Iar soarele o să apară când vrea el.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.