Wineevents.ro - ne dăm întâlnire cu vinul

Nu îmi dau seama daca numai mi se pare sau chiar așa este, dar parcă vinul este din ce in ce mai aproape de noi, încercând timid să ne invadeze viața de zi cu zi. Și este primit din ce in ce mai bine. Românii incep sa pună intrebări despre el, vor sa-l guste si vor sa-l viziteze acolo unde se naște. Si nu numai ei. Oameni din lumea largă, împinși de dorința de aventură sau de necesitățile multinaționalelor, sunt și ei curioși ce se poate scoate din pământul aflat la aceeași latitudine cu mult mai celebrele Bordeaux și Piedmont.

De cealaltă parte, cei care-l produc și se ocupa de copilaria si adolescența sa, încearcă mai bine sau mai rău, să ni-l facă cunoscut. Astfel, în ultima vreme, ni se dau din ce în ce mai multe întâlniri cu el, fie că sunt degustări, expoziții, târguri, evenimente mondene, concerte, competiții sportive sau întâlniri private de taină. Sunt multe și nu știm ce să alegem, uităm de ele sau încurcăm datele.
Pentru toate aceste frustrări eu vă ofer soluția:
Este un site care are în minte să pună unul lângă celălalt, intr-o ordine logică, cronologică, tot ce se întamplă in grădina carpatică si care are, în centru sau nu, tot ce este produs din struguri.
Este la început, este simplu, un pic nefinisat, neasortat cromatic, un pic lălâu, dar insuflețit si parțial funcțional. Și are nevoie de ajutorul vostru: idei, sugestii, informații de postat, colaboratori de orice fel care vor sa se implice pe partea tehnica sau artistica, like-uri și share-uri pe feisbuc.
Orice îi este de ajutor și binevenit la adresa mea de e-mail: nicusor.cazan@gmail.com iar eu o să vă țin la curent cu ce o să se întâmple acolo.
Acum cu siguranță ne vom întalni la un pahar de vin 😉

P.S. Cuvintele de mai sus le-am scris cu un pahar de Syrah de la Corcova. Vin solid, bărbătesc, corpolent, cu tanini asemănători mustangilor neîmblânziți din fostul vest sălbatic si cu cacao exotic. Din anul crizat 2008.

6 comments

  1. vinuldincluj 12 October, 2011 at 06:09 Reply

    Faina initiativa. Urmatorul pas ar fi sa poata fi descarcat, si sincronizat cu calendarul personal. Nici o aplicatie pentru BlackBerry sau iPhone n-ar fi rea.
    Poti adauga evenimentul de aseara de la Madame Pogany: degustare Sable Noble.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.