Davino Flamboyant 2009

Am băut vinul ăsta săptămâna trecută în decursul a două-trei seri. Nu mi-am făcut note de degustare ci doar m-am bucurat de el. Aici vreau doar să spun că mi-a plăcut.

Mi-a plăcut echilibrul lui deosebit, de la culoare până la post gust. Niciodată vreuna dintre caracteristici, toate intense, nu iese opulent în fața alteia. Fie că e vorba de aromele fine ale baricului, de cafea, vanilie sau scorțișoară, fie că este vorba de fructele roșii frumos coapte sau de notele ușor condimentate, toate se combină armonios. Post-gustul extrem de intens poate fi pus pe seama vârstei pre-adolescentine, și sper că se va domoli pentru a întregi complet "curcubeul aromelor".

Eu plănuiesc să cumpăr câteva sticle peste una-două săptămâni. Dacă vreți să vă alăturați, trimiteți-mi un mesaj sau înscrieți-vă la mailing list-ul meu și vă voi anunța eu (pe lângă asta vă voi mai spune și de următoarele degustări, vizite la crame sau comenzi de alte vinuri).

Pe curând.

3 comments

 1. Anonim 28 April, 2012 at 14:03 Reply

  a fost singurul vin de la da vino si cred ca ultimul , prea mult fum si prea repede , prea acru la final.
  prefer doua sticle de Smerenie la aceeasi bani
  dar gusturile nu se discuta ,
  ion

 2. Anonim 11 October, 2013 at 18:58 Reply

  da' smerenie…are sticla mai groasa si atat. smerenie=dragaica=cutiile lui peste= pret prea mare. Flamboyant este 3 clase peste el.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.