O noua serie de produse si vinuri frantuzesti la Lidl

Lidl a lansat in aceasta seara, 27 septembrie 2012, noua sa linie de produse alimentare frantuzesti si, mai important, o noua selectie de vinuri din Hexagon.

Evenimentul s-a petrecut la Cantine de Nicolai, un cunoscut restaurant bucurestean cu specific frantuzesc. Nicolai s-a straduit sa foloseasca in bufetul servit cat mai multe produsele noi ce vor fi vandute de Lidl. Da, a fost prima data cand a gasit in restaurantul sau cu produse din supermarket.
Selectia de vinuri este cuprinzatoare, avand 23 de etichete ce incearca sa acopere regiunile viticole cele mai importante ale Frantei: Bordeaux, Alsacia, Cotes de Provence, Cotes du Rhone. La fel si cu preturile ce variaza intre 20 si 80 de lei.
Despre raportul calitate pret probabil vom citi ceva cat de curand de la Berbecutio, si el prezent la eveniment.
Personal, am remarcat in primul rand Chateau Rollan de By, Medoc, 2009 un vin tipic bordolez si Chateau Perron 2009, Graves, care, acum uitandu-ma pe catalog il gasesc la 35 de lei, o valoare foarte buna pentru acesti bani. Si nu in ultimul rand, cidrul de Normandia, o excelenta bautura racoritoare si de cursa lunga cu cele 4,5% grade acoolice.
Toate produsele vor fi disponibile in supermarketurile Lidl incepand cu 1 octombrie de cand, timp de o saptamana, se va desfasura si “Saptamana Franceza”.

(Articol aparut si pe WineEvents.ro)

3 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.