"One day trip" la Dealu Mare

Simteam o dorinta fierbinte de a vizita Dealu Mare inca odata. Asa ca m-am incordat, am pus mana pe e-mail, telefon, SMS si am pus la cale planul urmator:

Dis de dimineata, sambata, pe 17 noiembrie plecam din Bucuresti. Sau din alta parte daca trebuie.

foto vinpremium.ro

Urmeaza prima oprire la Zoresti, casa parinteasca a celebrului Prince Matei. Pe langa prinț, in diverse variante si ani, de la sticla sau direct din butoi, mai sunt si verii sai de sub eticheta Villa Zorilor. Nu, noul Soare 2007 nu are voie la joaca in curtea printului. Fiecare la casa lui.

foto Lacerta Winery

A doua oprire ar fi la Lacerta, pe domeniul soparlei de Fințesti. Acolo avem de ales 6 vinuri din lista lor pentru a ne face o parere. Una noua, pentru ca am mai avut pareri in trecut.

Atata vin iti face foame, iar noi vom fi in tara babicului, a carnatilor de Plescoi si a mega-ultra-cunoscutei si apreciate cepe de Buzau. Platouasele le va dichisi cel mai activ promotor al turismului si al valorilor buzoiene, fiul orasului Berca, Thorsten Kirschner. Ispravile lui le gasiti pe TerraCarpatica.com si TravelBuzau.com.

foto ArhivaFoto.ro

Ziua s-ar putea incheia brusc, cu o intoarcere subita acasa. Sau ar putea continua frumos la Casa Colinelor de la Urlati. Depinde numai de noi.

Daca v-am atras si numai un pic atentia si sunteti curiosi sa aflati mai multe, trimiteti mesaj aici. Mai sunt cateva locuri pana la 20.
Daca aveti o retinere, si nu puteti veni acum, dar v-ar place sa veniti data viitoare (nu neaparat pe acelasi traseu) va puteti inscrie aici.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.