Feedback dupa comanda de Liliac

Am lipsit destul de mult de pe blog. Multa treaba la birou iar in ultimile 10 zile m-am "dedicat" aproape in exclusivitate berii belgiene 😉 (vedeti pozele de pe feisbuc). Dar in seara asta, animat si de un pinot noir de Germania de la Becker, pe numele sau complet "J.B. Becker Rheingau 2004er Spatburgunder Spatlese Wallufer Walkenberg", deschis tocmai in ziua de Pasti, am pus cap la cap ceva feedback pentru vinurile Liliac.

Spre sfarsitul lui aprilie am facut pentru grupul "Cazan cu Vin" o comanda de la ei, asta dupa ce la GoodWine am degustat vinurile si mi-au placut. Iata ce comentarii am primit:

"Sa fiu sincer, nu m-a impresionat in mod special nimic...am baut vreo jumate (din cele comandate - n.r.)...corecte, diafane, cam atat."
D.O.

"Am testat doar feteasca regala, nectarul urmeaza. Feteasca mi s-a parut foarte buna, poate putin cam acidulat pentru gusturile mele dar altfel interesant."
R.P.

"De la Liliac nu le-am terminat inca pe toate, deocamdata avem asa:
1. Crepuscul (gewurtztraminer): l-am baut de cum l-am primit, ca asa se intampla cu orice vin nou, se testeaza imediat. L-am ales pe el primul pentru ca noi mai demult am baut niste gewurtz d-asta in Alsacia tare prost si eram foarte curiosi sa ne lamurim ce-i cu acest soi. Acum mi-a ramas in cap ca am spus imediat ca Liliacul este un vin cinstit. Daca nu cumva il incurc eu, l-am baut chiar dupa o mancare asa mai asian style, destul de aromata si picanta si a mers bine, a spalat condimentele cum trebuie, fara sa accentueze iuteala lor.
2. Pe Young Liliac l-am baut fix aseara. Si el a fost cinstit. Ma asteptam sa fie ceva mai parfumat. N-a fost un lucru rau ca n-a fost asa, ba dimpotriva - lejer, usor acrisor, nepretentios ... rece, numai bun de baut vara pe caldura in loc de limonada. Un amanunt - avea depuneri destul de multe in sticla, la sfarsit chiar trebuia sa te straduiesti ceva ca sa-l 'strecori'. Nu stiu ce inseamna asta, capul nu m-a durut dimineata, deci ok. Una peste alta, avand in vedere raportul pret-continut-prezentare, cred ca merita sa le sustinem business-ul cum putem si noi 🙂"
M.G.

"Au fost ok. Plăcut!"
S.P.

"Feteasca... Exact ce scrie pe eticheta : sec (cryspy) acidulat, floral...si tare... mi s-a parut. Recomandarea de servire corecta. Pe scurt fara surprize, merita servit rece. Young, dupa cum spuneai...foarte light :)...dupa gustul meu desigur."
M.M.

"Foarte bun vinul (nectar - n.r.). Cu siguranta mai merita comandate."
C.M.

Eu subscriu, in mare parte, la ce spun oamenii astia mai sus. Vinuri corecte, fresh si usor de baut. Mai comandam.

2 comments

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.