Tura de primavara - cu biclele in viile din Dragasani

Incercam sa tinem obiceiul de a organiza cel putin doua ture pe an cu bicicleta prin viile romanesti. Daca anul trecut in toamna ne-am intrecut in Dealu Mare, in acesta primavara revenim in Dragasani pentru a descoperi ce s-a schimbat.

Asadar, detaliile:

Cand - intr-o sambata, pe 24 mai, cat sa nu fie nici prea cald, nici prea frig. Si speram sa nu ploua!

Unde - in Dragasani, cum am zis, pe un traseu cu opriri la cramele Stirbey, Bauer si Avincis, trecand si prin celelalte vii cunoscute: Iordache, Sandu, Isarescu, Petrescu. Un traseu usor, combinatie de asfalt plus ceva macadam, dar si cu cateva urcari mai lungi. Casca si atentia la drum sunt obligatorii.

Degustari - vizitam si degustam vinurile de la Avincis, Bauer si Stirbey. Cu moderatie, pentru ca mai trebuie sa si pedalam la intoarcere.

Mancare - vom avea un brunch la Stirbey. Cei care au mai fost acolo stiu ca doar doua maini nu sunt suficiente, la cat de bune sunt felurile de mancare facute de ei.

Pret - este si o taxa de participare, de 250 de lei, care acopera partea organizatorica, mancarea, vizitele si vinurile degustate

Cazare - se poate ramane si peste noapte. Sunt cateva moteluri si hoteluri in Dragasani sau pe deal langa vii la care putem apela daca sunt doritori.

Organizatori - ca de obicei alaturi de mine va fi echipa de la Lovewine, Vlad si Alina. Revistele Millesime si Vinul.Ro ne vor sprijini si vor oferi reviste si abonamente. BTC Glass Design va oferi trofee 😉

Cam atat pentru inceput. Va voi tine la curent pe masura ce vor mai aparea detalii si ne vom apropia de data evenimentului. Daca aveti intrebari si vreti mai multe detalii sau clarificari, nu va sfiiti sa ma sunati sau sa-mi trimiteti mail.

Date de contact:
Nicusor Cazan
nicusor.cazan@gmail.com
+40 722 141 879

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.