"Tribul" a murit. Livrarile pe bicicleta continua

Saptamana trecuta am facut prima livrare de vinuri de pe hebdo.vin cu bicicleta. Nu eu, nu inca, ci cu ajutorul baietilor de la Tribul, care s-au miscat ca vantul si ca gandul: la o ora si jumatate dupa ce i-am chemat, clientul meu avea deja sticlele.

M-am gandit ca este o treaba cool pe care sa o am pe site. Sunt foarte putine business-uri online care ofera asa ceva. Nu este nimeni din cei care vand vin care sa o foloseasca. E adevarat, are limitari, nu prea poti trimite cine stie cate sticle si binenteles adresa destinatarului trebuie sa fie pe aici prin Bucuresti. Dar mie, mare iubitor de bicicleala, mi s-a parut cool sa am o asa optiune de livrare. Rapid, eco, bio, green, etc...

Numai ca vineri, pe 27 mai, fiind si eu, ca omu', frumos in vizita la crame in Rioja, aflu de pe facebook de la Ariel si de pe pagina Tribului, ca se inchide. Usor ne-profesionala comunicarea, daca ma intrebati pe mine. Ma asteptam, avand in vedere ca am semnat un contract, la un mesaj privat cu un pic mai mult timp inainte, chit ca nu am folosit serviciul decat o data.

De apreciat totusi ca in anunt isi recomanda "concurenta" ca alternativa pentru ceea ce oferea el. Tipul asta, Ariel, mi se pare cool, smart si creativ si este interesant de urmarit ce va mai face sau ce face el asa in general.

Ma gandesc ca o sa mai dureze putin pana cand voi reusi sa bat palma cu altcineva. Pana atunci poate livrez chiar eu. Bicicleta am, folie cu bule sa impachetez sticlele am, rucsac am. Imi mai trebuie o incuietoare buna ca sa pot lega bine pe strada angrenajul "roti - cadru - pedale" dar cred ca o sa gasesc ceva la Spokes, ca am un voucher la ei.

A, si un pic de forma fizica. Dupa o zi cu 60 de km si 800 de metri diferenta de nivel in Spania printre vii, s-a cam rupt filmul.

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.